Project Dizary, Patrick Berkhof, schetsdossier, gratis

Gratis schetsdossier 3 is er

geplaatst in: Nieuws | 0

Ik ben alweer toe aan schetsdossier 3. De voorgaande edities zijn er doorheen gevlogen. En dat is niet verwonderlijk want ze zijn erg gewild. Dit dossier wordt in beperkte oplage gedrukt en je krijgt hem gratis bij je boekbestelling. Logisch dat je er een wilt hebben, want hij is uniek.

Project Dizary, Patrick Berkhof, schetsdossier, gratis

Veel fans zijn je voorgegaan. De schetsen en tekeningen die je in dit dossier ziet, heb ik jaren geleden gemaakt. De eerste schetsen dateren al van 1999. Ik was toen 26 jaar en droomde over een wereld die eruit zag als een gigantische doolhof. Schets na schets volgde en al snel ontstonden ook de verhalen. De wold van Dizary gaat verder dan alleen woorden op papier. Ook in beeld heeft het een vorm, die wellicht de komende jaren zich verder zal ontwikkelen.

In 2018 verscheen de eerste editie. In 2020 de 2e editie en in 2022 de 3e editie.

Vergeet het gratis schetsdossier niet in je winkelmandje te doen als je een bestelling plaatst. Ik geef hem alleen maar cadeau als je ook een fysiek boek aanschaft. Dit dossier bestaat niet in digitale vorm.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.