Project Dizary 2021

Hallo 2021, we gaan weer van je patsboem!

geplaatst in: Nieuws | 0

Met geweldige frisse moed begin ik het nieuwe jaar. Ik had even een pauze genomen na een behoorlijk drukke december. En nu ga ik er weer van je patsboem, want ja ik weet dat jullie zitten te popelen om nieuwe verhalen te kunnen lezen uit de wold van Dizary – rustig, rustig, niet bijten! Er komt inderdaad een hoop moois aan.

40.000 Bezoeken

Ik zit in elk geval niet stil – dat kan ik ook helemaal niet. De marketing, en het uitgeven en verkopen van de boeken moet uiteraard gebeuren. Dat afgelopen periode heb ik veel tijd besteed aan marketing en dat heeft inmiddels een behoorlijke basis. Nu er geen festivals zijn en iedereen het internet op wordt gedreven, heb ik daar vooral de focus op gelegd. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In de afgelopen jaar hebben zo’n 40.000 mensen de website van Dizary bezocht. Nee, die hebben niet allemaal een boek aangeschaft in de mooie webshop, helaas. Maar toch een duidelijke indicatie dat Dizary populair is.

Uitdiepen van de wold

Veel van mijn tijd gaat nu zitten in het uitdiepen van de wold, om alles zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Met het verstoppen allemaal geheimzinnigheden in de verhalen beleef ik veel plezier. Concreet zijn er plannen voor Dizary boek 3 en 4 en ook Jalvin krijgt een vervolg. Zoals het er nu naar uitziet wordt de verhaallijn van Jalvin een serie van totaal 3 boeken. Voor de release moet je nog even geduld hebben. En ik heb ineens een briljant idee voor een losstaand verhaal voor de weetkundige poes Zeliska.

Vertalingen

De tot nu toe verschenen boeken zullen worden vertaald in het Engels. Voor elk boek zal ook een nieuwe cover worden ontworpen die meer aansluit op de Amerikaanse en Engelse markt. Het Levende Systeem – The Living System is al vertaald en wordt as we speek gecorrigeerd. Dus de vertaling met nieuwe cover kun je in het tweede kwartaal van dit jaar verwachten. Er zullen een aantal fysieke boeken van The Living System worden gedrukt omdat ik dat zelf gewoon leuk vind. Voor de buitenlandse markt verschijnt hij als Ebook en wellicht via distributeurs ook als fysiek boek.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.