Patrick Berkhof Dizary, @dutchcomiccon Dutch Comic Con

Jeetje, wat was het weer leuk

geplaatst in: Nieuws | 0

De Dutch Comic Con zit er weer op en het was geweldig. Het publiek kon voor het eerst kennismaken met mijn nieuwe titel РDemonen van Myrad̩. En er werd heel goed op gereageerd. De eerste gelukkige lezers werden niet alleen verwend met het boek, maar ook met een gevulde goodiebag.

Zo’n Dutch Comic Con is altijd een intense ervaring, want het is de hele dag druk. Beide dagen hadden een aanloopje van ongeveer een uur, maar daarna was het afgeladen. Dus je wordt op een gegeven moment een beetje daas van de stroom mensen van links naar rechts. Ha, en er kwamen ook een hoop mensen binnen in mijn gezellige boekenwinkeltje. Het wekte immers grote nieuwsgierigheid. Want opeens kon ik drie planken met Dizary-titels vullen: Het levende Systeem, Acmala en Demonen van Myradé. Dus ik heb goed gedraaid (en ben goed verdraaid na die 2 dagen)

De sfeer is hier altijd fantastisch. Ik heb ook nu weer heel toffe mensen ontmoet; bloggers, vloggers en fans. Een meisje was Het Levende Systeem voor een tweede maal aan het lezen! (smelt) Wow, dat vind ik zo gaaf om te horen. Mijn stand lag ook pal naast de artist alley en daar zit altijd geweldig talent tussen. Dus de connecties voor de uitbreiding van Project Dizary zijn gelegd.

Velen zijn naar huis gegaan met meerdere boeken, dus aan hen – welkom in de wold van Dizary (vergeet jezelf niet aan te melden voor het genootschap van de 333) Tijdens de beurs had ik hulp van Chardonnay en Peter en ik ben hen dan ook zeer dankbaar. Want er zijn momenten dat het begint te kriebelen en dan moet ik mijzelf gewoon even verwennen met een boek of een boek, maar het kan net zo goed ook een boek zijn. Nah, er zat ditmaal ook een illustratie bij en 2 strips. En ik had eventjes de tijd om deze paar foto’s te maken.

Meer foto’s van de Dutch Comic Con vindt je in mijn vorige bericht. LINK

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.