Project dizary op Fantasy Fest, Broodfabriek Rijswijk

Met korting naar Fantasy Fest

geplaatst in: Festival | 0

Op 20 en 21 mei is de grote hal van de Broodfabriek met maar liefst 200+ stands gevuld. Tijdens Fantasy Fest kun jij heerlijk genieten van alles wat te maken heeft met Fantasy, Cosplay, Gothic, Steampunk, Anime, Manga e.d.  Struin langs de vele kraampjes met mooie producten, zoals kleding, sieraden, leuke snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van entertainment. Tevens kun je ook lekker eten halen bij de restaurantjes die aanwezig zijn bij Fantasy Fest. En jij kunt er met korting naar toe.

Het thema ditmaal: Ruler of the seven seas

Ahoy, maatjes! Welkom op de zeven zeeën, waar avontuur en spanning wachten. Voordat je vertrekt, zijn hier de regels waaraan je je moet houden:

  1. Respecteer de kapitein en de bemanning te allen tijde.
  2. Volg alle veiligheidsinstructies.
  3. Gehoorzaam de wetten van de zee.
  4. Houd alle wapens beveiligd.
  5. Deelnemen aan het werk en de verantwoordelijkheden aan boord.
  6. Respecteer de rechten van andere schepen.
  7. Zorg voor het schip en het milieu.

Met deze regels kunt u de zeven zeeën in veiligheid en harmonie verkennen. Dus hijs de zeilen, ga voor anker en laat het avontuur beginnen!

Piraten in Neilpoort

Het thema van Fantasy Fest pas perfect bij de verhalen van Jalvin. Hij is een straatverteller in de havenstad van Neilpoort en kent deze regels uiteraard goed. Maar jij kunt dit avontuur uiteraard ook beleven. Het tweede boek – Jalvin en de magie van de Wold – is net uit en te bestellen in mijn webshop.

Jalvin en de magie van de wold, rijm van de wold, Patrick Berkhof, Project Dizary

Korting

Jij kunt erbij zijn met de volgende kortingscode. Gebruik deze speciale Dizary-code bij het bestellen van je online ticket en ontvang direct €2 korting op de entreeprijs. FFPROJECTDIZARY Deel deze korting met zoveel mogelijk mensen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Deze code is niet geldig voor kassakorting of weekendtickets.

Ik hoop je dan te zien in Rijswijk!

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.