NaNoWriMo ideeën, inspiratie, voorbeeld

NaNoWriMo ideeënboek

200 verhaalideeën GRATIS! Heb jij inspiratie nodig voor November Writing Month?

Het blad valt, de nachten worden langer en de spanning van November Writing Month nadert snel. Voor diegenen die branden van enthousiasme om te schrijven maar worstelen met het vinden van dat ene perfecte verhaalidee, heb ik goed nieuws! Download hier je gratis NaNoWriMo ideeënboek

Speciaal voor deze Halloween heb ik drie inspiratieboeken samengesteld die je schrijfvonk zullen ontsteken. Of je nu op zoek bent naar kippenvel, een verwarrend raadsel, of een betoverend avontuur, er is iets voor elke aspirant-schrijver:

50 Creepy Verhaalideeën: Duik in een verzameling van griezelige concepten die gegarandeerd je lezers de rillingen geven.

NaNoWriMo ideeën, inspiratie, voorbeeld

(1-malig aanmelden is voldoende om deze boeken te downloaden)

50 Mysterieuze Verhaalideeën: Laat je meeslepen door verhalen vol intrige, onverwachte wendingen en raadsels die smeken om te worden opgelost.

NaNoWriMo ideeën, inspiratie, voorbeeld

50 Magische Verhaalideeën: Betreed werelden vol wonderen, oude spreuken en personages met krachten waarvan ze nooit durfden te dromen.

NaNoWriMo ideeën, inspiratie, voorbeeld

50 Lollige Verhaalideeën: Een beetje lachen kan geen kwaad nu de donkere maanden van het jaar beginnen. Dus waarom niet starten met een lollig verhaal?

NaNoWriMo ideeën, inspiratie, voorbeeld

Je kunt deze inspiratieboeken nu downloaden en meteen beginnen met brainstormen, plotten, en natuurlijk: schrijven! Laten we samen de magie van verhalen vertellen omarmen. Hier is alles wat je nodig hebt om je November Writing Month tot een succes te maken.

Veel schrijfplezier!

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.