Boektrailer Jalvin en de magie van de Wold

geplaatst in: Jalvin, Jalvin | 0

De nieuwe titels vliegen je om de oren bij Project Dizary. Nog een paar nachtjes slapen en dan komt ook het nieuwe boek van Jalvin en de magie van de Wold uit. Vóór die tijd moet je het doen met de boektrailer. Maar die mag er zijn! Kijk maar.

Als de bovenstaande video niet werkt, gebruik dan de volgende LINK.

Ik kan niet wachten tot jij het nieuwe boek in handen krijgt en eindelijk mag lezen. Dit boek was er voor mij een van vallen en weer opstaan. Misschien komt dat omdat het het 2e boek van de trilogie is. Bij zo’n boek is het altijd lastig om er een kop en een staart aan te geven. Maar volgens mij is dat gelukt.

Jalvin bezit een belangrijke boodschap van de wold in de vorm van een rijm (welke hij in boek 1 verworven heeft). Voor hem zijn het onbegrijpelijke woorden en hij weet niet wat hij ermee moet. Het rijm trekt ellende aan, dat is zeker. Rovers, slavenhandelaren en vreemde wezens zitten hem op de hielen. Zijn zoektocht naar een magiër die kan helpen is dan ook het begin van zijn levensgevaarlijke reis. Aan wie kan hij het geheim van de wold toevertrouwen?

Jalvin en de magie van de Wold, Patrick Berkhof, Paperback

Pre-Order

Het boek is nu al te bestellen en dan krijg je hem zo snel mogelijk binnen als het boek van de drukker komt. Verser dan dit kan je een boek eigenlijk niet krijgen.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.