david crowy, animatronic, snow owl

David Crowy krijgt vervolg

geplaatst in: Nieuws, Props | 0

De robot-kraai David hield op menig beurs of festival een oogje in het zeil. Toch zag hij er altijd zo treurig uit zonder partner. Daar komt binnenkort gelukkig verandering in. Maar wat zal het gaan worden? Hoeh, hoeh, hoeh…

David was een behoorlijke aandachtstrekker. Kinderen kwamen er zelfs speciaal voor terug om gedag te zeggen! Daarom besloot ik aan een vervolg te gaan werken en nog een dier aan de collectie toe te voegen.

David hield altijd een oogje in het zeil
Een nieuwe animatronic in de maak. Ditmaal een uil.

Net als in de Harry Potter-films
Oké, de ogen en snavel verraden het misschien al. Er is een uil in de maak. Dat past uiteraard perfect bij boeken en lezen. Hopelijk lukt het om er een sneeuwuil van te maken, zoals die zo mooi voorkomt in de Harry Potter-films. Net als David zal hij bovenop een antiek boek komen te zitten. Als voorbeeld gebruik ik een keramieken beeldje zoals je op de foto bovenaan kan zien. En vooral veel fotomateriaal van internet. Ik zal je op de hoogte houden zodra hij klaar is. Oh, en ik kan nog een naam gebruiken.

“Waar is hij te koop?” krijg ik regelmatig te horen. Ik hoop dat ik deze projecten snel kan uitwerken zodat ik de kraai en de uil in kleine serie kan gaan maken en verkopen.

.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.