meet and greet, johan klein haneveld, patrick berkhof, acmala, dizary

Feestje tijdens Fantasy Fest

geplaatst in: Nieuws | 0

Tijdens Fantasy Fest wordt het nieuwe boek van Johan Klein Haneveld Acmala gepresenteerd. Dus kom even langs om te proosten. Het festival is in het weekend van 13 en 14 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk. Voorheen beter bekent als de Gothic Fantasy Fair. De naamsverandering brengt ook meteen een nieuwe opzet met zich mee.

Feestje
Eindelijk mogen we een nieuwe boektitel aan de wold van Dizary toevoegen – Acmala. En wat ontzettend tof dat Johan Klein Haneveld dit geschreven heeft. Johan gaat op dit moment als een speer en hij brengt bijna maandelijks een boek uit. Dus daarom was ik zo blij dat hij toch een gaatje in zijn agenda heeft gemaakt om Amala op papier te zetten. Tijdens het festival presenteren wij het boek en Johan zal er zijn om zijn pennenvrucht te signeren. Dus dat wordt een feestje met een lekker hapje en een drankje. Dus kom langs om te proosten.

acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van Dizary

Irene Berbee
En wat gezellig dat ik dit jaar de kraam deel met nog zo’n groot talent: Irene Berbee. Zij presenteert haar comic Ulfberht, die zij dankzij een geslaagde crowdfunding heeft kunnen uitgeven. Over haar heldenverhaal en het Vikingzwaard Ulfberht zal ze je alles vertellen.

Facelift
Wat opvalt aan Fantasy Fest, is dat de indeling van de hal anders is. Het podium neemt een prominentere plek in. Of dit ten gunste is van de standhouders, die graag een praatje maken met hun klanten, is nog de vraag. Dit tweejaarlijkse festival is altijd erg sfeervol geweest. De openingstijden zijn: zaterdag van 12:00 – 20:00 en zondag van 12:00 tot 19:00. De Broodfabriek vindt je op de Volmerlaan 12 en in de omgeving van de beurs parkeer je gratis!

dizary op fantasy fest broodfabriek rijswijk