kortingscode fantasy village. Project Dizary. patrick Berkhof

Kortingscode Fantasy Village 2024

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Het is weer tijd voor een eerste event van dit jaar. Project Dizary staat met alle boeken op dit indoor festival in Zaandam. Jij kunt met mijn persoonlijke kortingscode naar Fantasy Village. Gebruik deze code voor het online bestellen van je tickets. Met deze code krijg je geen korting als je ter plekke tickets koopt. Wees vrij om deze code ook met anderen te delen.

FVPROJECTDIZARY (En vergeet dan geen bosje bloemen voor me mee te brengen 😉

Je ticket bestel je via de website van Fantasy Village. LINK

LOCATIE

Taets Art & Event Park in Zaandam.

Het adres is Middenweg 62, 1505 RK Zaandam

Er zal een gezellige indoor markt zijn en uiteraard ook live muziek van o.a.: Rapalje, Speed Pagan Folk, Sunfire en Pyrolysis. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in deze betoverende wereld. Wat kun je verwachten?

  1. Boeken, Boeken, Boeken: Ontdek de boeken in het echt in plaats van via onze webshop. Een echt boek in je hand is toch altijd veel mooier en verleidelijker.
  2. Meet-and-Greet: Patrick signeert zijn boeken met plezier! Hij maakt zijn pols alvast soepel.
  3. TTRPG: Misschien wist je het nog niet maar er is ook een rollenspel verschenen, gebaseerd op het eerste boek van Dizary – a Hero’s Mark.
  4. Magische Atmosfeer: Stap in de wereld van Dizary met onze prachtige stand, vol wonderen en verrassingen.

Het belooft een betoverend dorp te worden met een sfeer die je gewent bent van Fantasy Fest in Rijswijk. De grens tussen realiteit en fantasie zullen voor je ogen vervagen. Bewonder de bewoners, verken de wonderen die op je liggen te wachten. Gezamenlijk maken we er een fantastische beleving van.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.