Fantasy Village, Zaandam. Project Dizary

Fantasy Village – Zaandam

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Heb je al weer zin in een festival? Op 27 en 28 januari zal Project Dizary aanwezig zijn op het nieuwe Fantasy Village in Zaandam. Er zal een gezellige indoor markt zijn en uiteraard ook live muziek van o.a.: Rapalje, Speed Pagan Folk, Sunfire en Pyrolysis. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in deze betoverende wereld. Wat kun je verwachten?

  1. Boeken, Boeken, Boeken: Ontdek de boeken in het echt in plaats van via onze webshop. Een echt boek in je hand is toch altijd veel mooier en verleidelijker.
  2. Meet-and-Greet: Patrick signeert zijn boeken met plezier! Hij maakt zijn pols alvast soepel.
  3. TTRPG: Misschien wist je het nog niet maar er is ook een rollenspel verschenen, gebaseerd op het eerste boek van Dizary – a Hero’s Mark.
  4. Magische Atmosfeer: Stap in de wereld van Dizary met onze prachtige stand, vol wonderen en verrassingen.

Het belooft een betoverend dorp te worden met een sfeer die je gewent bent van Fantasy Fest in Rijswijk. De grens tussen realiteit en fantasie zullen voor je ogen vervagen. Bewonder de bewoners, verken de wonderen die op je liggen te wachten. Gezamenlijk maken we er een fantastische beleving van.

Op het dorpsplein komen avonturen tot leven, met spannende optredens en dramatische uitvoeringen die je versteld doen laten staan. Je kunt deelnemen aan workshops waar je de kunst van zwaardvechten, boogschieten en balfolk kunt leren.

Dit is de plek waar dromen uitkomen, waar de grenzen van verbeelding worden uitgedaagd en waar nog heel veel meer te ontdekken is. Kom langs en beleef zelf de magie van Fantasy Village, waar avonturen wachten en er een nieuwe wereld voor je opengaat! (Tekst: Fantasy Village)

Fantasy Village belooft een weekend te worden dat je niet wilt missen. Dus, zet 27 en 28 januari in je agenda, roep je mede-avonturiers op, en kom langs om jezelf onder te dompelen in de fantastische sfeer van Fantasy Village en Project Dizary.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen een magisch avontuur te beleven!

Wil jij met 25% korting naar binnen? Gebruik dan de volgende code tijdens het bestellen van je online ticket. LINK

LOCATIE

Taets Art & Event Park in Zaandam.

Het adres is Middenweg 62, 1505 RK Zaandam

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.