Welkom in 2024

2024: Een Nieuw Leesavontuur Begint!

geplaatst in: Nieuws | 0

Gelukkig nieuw leesjaar! We hopen dat je de feestdagen in goede gezondheid hebt doorgebracht en dat het nieuwe jaar je een overvloed aan vreugde en prachtige leesmomenten brengt. Namens Project Dizary wensen we je ontelbare nieuwe leesavonturen dit jaar. Moge de pagina’s van 2024 gevuld zijn met betoverende werelden, intrigerende personages en onvergetelijke verhalen.

Dus trek je leesstoel maar vast wat dichter bij het haardvuur, zet een pot thee, en laat 2024 het jaar zijn waarin je jezelf verliest in de pagina’s van talloze nieuwe boeken. Want er is goed nieuws uit de Dizary-werkplaats: we zitten niet stil! In de loop van dit jaar beloven we jullie te verrassen met een gloednieuw werk, doordrenkt met de magie en avontuur waar jullie van zijn gaan houden. Wat staat er voor dit jaar op de planning? (planning = ik doe mijn best 😉 )

Jalvin trilogie

Er wordt hard gewerkt aan het 3e boek van Jalvin. Daarmee wordt zijn trilogie van de ontstaansgeschiedenis van Dizary compleet. Maar wat een ingewikkelde puzzel is het! Dit boek moet niet alleen aansluiten op Jalvin 1 en Jalvin 2, maar ook op alle bestaande Dizary-boeken. En hij mag ook al voorspellend zijn naar de avonturen die nog gaan komen. Er zijn wilde ideeën om de drie boeken van Jalvin ook als een prachtige omnibus uit te brengen. En ook de vertaling van de 3 boeken staat bovenaan de lijst.

Dizary boek 3

Er ligt een geweldig idee gereed, niet alleen voor boek 3 trouwens. Dit idee jeukt al langere tijd aan mijn vingers om vormgegeven te worden. De grove opzet ligt er en zal perfect aansluiten op de hilarische gebeurtenissen die je gewend bent van Dizary 1 en Dizary 2. Maar de boeken gaan vanaf nu ook naar een de grote climax toewerken. Dus een hoop gepuzzel waarbij het 3e boek van Jalvin veel invloed heeft.

Chaotic Chronicles Nederlands

De Nederlandse vertaling van het spel Chaotic Chronicles is onderweg. En dat niet alleen. Voor boek 2 Demons of Myradé is ook een avontuur in de maak!

Hou alle socials in elk geval goed in de gaten.

Op een fantastisch 2024 vol boekenplezier!

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.