Dizary staat op Elfia 2018 aankondiging

Meet & Greet met auteurs Annemiek Steur en Patrick Berkhof

geplaatst in: Nieuws | 0

Het kan nog gevaarlijk worden dit jaar op het festival Elfia bij kasteel de Haar. Voor je het weet kom je tussen een draak of druïde terecht. Het thema van dit jaar beloofd wat. Natuurlijk is Dizary weer van de partij. Patrick Berkhof is er om zijn boek te signeren. En pal naast hem staat Annemiek Steur. Twee fantasy topauteurs op een rij. Dus kom op 21 of 22 april langs.

Meet & Greet
Elfia is sinds 2001 hét fantasy festival. You’ll never dream alone. Dat is het uitgangspunt van Elfia. Samen dromen, samen creëren. Voorbij de grenzen van de verbeelding. Vanaf het eerste festival is Patrick van de partij geweest en hij heeft geen enkele editie van dit festival gemist. Uiteraard inspireerde dit alles hem tot het bedenken van zijn fantasy-wereld Dizary. Dit jaar staat hij samen met Annemiek Steur op het Story Field (nummer 14 op de plattegrond) Annemiek ken je beslist van haar boeken: Jonas Dubelaar – Grezhel, het horloge en de man op de draak en deel 2: Maereis, de bregla en trainingen.

Elfia 2018 (tekst: Elfia.com)
Haar vurige ogen zijn op jou gericht; hypnotiseren je. Ze knippert niet, ze glimlacht niet. Ze blijft je gewoon aanstaren terwijl ze langzaam haar majestueuze vleugels ontvouwt. Pure slechtheid of een puur hart, je hebt geen idee. En dan besef je opeens dat ze eigenlijk niet naar jou kijkt maar naar iemand achter je. Je kan zijn aanwezigheid nu voelen. En wanneer je jezelf eindelijk durft om te draaien, heft hij zijn staf met beide handen omhoog. Je hart slaat als een gek. Je zit tussen hen in gevangen; tussen twee magische wezens; tussen de Draak en de Druïde. Welkom op Elfia Haarzuilens 2018!

Wat is dan toch Elfia?
In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen.

Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist.

Elfia vindt plaats in de realiteit; elk jaar; twee keer; in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kan met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die wij de magische grens noemen, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert.

In deze wereld ben je welkom en je zult je thuis voelen; en wij noemen je… een Elfiaan.

Elfia kasteel de Haar Haarzuilen fantasy fair