stop met het kopen van boeken op bol.com

Steun de zelfstandig auteur

geplaatst in: Nieuws | 0

Wist je dat Bol.com 47% van de winst opstrijkt als je mijn boek via hun website aanschaft? En daar doen ze bar weinig voor. Helaas loop ik een heel groot deel van mijn inkomen mis.

Steun daarom de zelfstandig auteur en uitgevers. Schaf het boek aan via hun persoonlijke website. Dat is net zo veilig en de bezorging is snel en gratis. Sterker nog: de service is helemaal op jou persoonlijk gericht. Dit klinkt misschien allemaal wat zielig. Maar kunst verdient een steuntje in de rug.

En weet je wat zo leuk is aan bestellen via mijn website? Ik signeer het boek voor je en doe er de nodige goodies bij. Deze persoonlijke aandacht krijg je bij geen enkele grote webwinkel.

fantasy young adult labyrinth harry potter hunger games maze runner dizary