Dizary boek 2, Demonen van Myradé 2 jaar, patrick Berkhof

Mijn boekbeleving ga ik nooit meer vergeten

geplaatst in: Nieuws | 0

Wat was de Boekbeleving vandaag 30 nov. precies een jaar geleden een geweldige ervaring. Het was de onthulling van mijn 2e boek: Dizary – Demonen van Myradé  en dat vond plaats in de bibliotheek van Zoetermeer. Ik deed de presentatie samen met Sophia Drenth, die haar boektrailer van 1000 nachten vertoonde. Daarnaast waren er de klankkunstenaars van YslashY en trekharmonicaspeler Arjen Grootendorst. Wat werd het een geweldige ervaring!

boekbeleving dizary, Patrick Berkhof, Sophia Drenth, YslashY

Het moment

Ik begin serieus steeds weer te stuiteren van emotie als ik naar de foto’s kijk. Vooral dat ene moment waarop mijn boek geboren werd. De foto pronkt ingelijst aan mijn muur. Het publiek had trommels in de handen gekregen en onder luid kabaal werd de toverschaal geactiveerd. George en Rachel van YslashY veroorzaakten met hun instrumenten een betoverende klank en floep – daar was mijn boek opeens. En dan te bedenken dat ik een week van te voren nog niet wist hoe ik mijn boek zou gaan onthullen. De spontane actie kwam van George en het had geweldig goed uitgepakt. Er was zo lang toegewerkt naar dit ene moment van pure blijdschap – dit neemt niemand mij meer af.

Dus dat betekent dat mijn 2e boek inmiddels een jaartje oud is. De tijd vliegt, en wat wil je met zo’n gek jaar. Maakt verders niet uit- Project Dizary zit niet stil. In de tussentijd heeft de boekomslag een mooie publieksprijs gewonnen bij the Indie Awards. Boek 2 kun je sinds kort ook digitaal lezen. En er zijn maarliefst 2 titels aan Project Dizary toegevoegd: Panda en het zwarte Dat van Jasper Polane en mijn novelle Jalvin en het rijm van de Wold.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.