Johan Klein Haneveld ontvangt de sleutel tot Dizary ereburger krakenvorst

Johan Klein Haneveld is de eerste ereburger van Dizary

geplaatst in: Nieuws | 0

Met trots is Johan Klein Haneveld beëdigd tot ereburger van Dizary. Patrick Berkhof overhandigde hem de sleutel tot deze fantasy wereld. Als gastauteur is hij nu vrij om naar hartenlust er rond te zwerven. Direct ging Johan van start en hij pende zijn eerste bevinding op papier. Zijn verhaal zal een spannende novelle worden die zich afspeelt ergens in deze omvangrijke wereld. Na de zomer kun jij je tanden in dit boek zetten.

Johan Klein Haneveld ontvangt de sleutel tot Dizary ereburger krakenvorst
Manuscript
Patrick en Johan leerden elkaar kennen op de vele fantastische festivals die Nederland rijk is. Al snel bleek dat zij op een zelfde frequentie zaten qua fantasy en Sci Fi. Onder het genot van een aantal exotische koppen koffie bij de Coffee Company in Delft werd hun plan beslecht: Johan ging de eerste gastauteur worden voor Dizary. Op dit moment is de first draft klaar en deze wordt nauwkeurig onder de loep genomen. Wat voor geweldigs het wordt, houden wij nog even geheim. Dat het een mooi avontuur wordt staat vast.

Verbeelding
Johan ken je vast wel van zijn boeken De Krakenvorst. Over de samenwerking met Patrick zei hij:‘Ik vind het een hele eer om ereburger te zijn van Dizary. Die wold heeft me al in zijn greep sinds ik er voor het eerst over las. De belangrijkste reden is de verbeelding die overal in Dizary te vinden is: van laboratoria en tovenaars hoog in de lucht, tot de verborgen steegjes waar pratende katten en leentrappen zich bevinden. Er is overal iets nieuws te ontdekken en waar je ook heengaat, je weet nooit waar je terecht komt.’

Vervolg
Patrick Berkhof is de bedenker van de omvangrijke labyrintwereld van Dizary. Dankzij een crowdfunding heeft hij eind 2016 zijn eerste boek Het Levende Systeem kunnen uitgeven. Door wat persoonlijk gedoe, laat een tweede boek nog even op zich wachten. Maar die zit er beslist aan te komen. Hij heeft mooie plannen voor nog veel meer boeken, maar ook voor samenwerking. In het dagelijks leven is Patrick ontwerper en uitvinder.

verbeeldingsversterker, Patrick Berkhof, kracht van de verbeelding, Dizary, Het Levende systeem, schrijver, auteur, fantasy, steampunk, fantasy auteur, uitgever, fantasy uitgever.