nanowrimo 2021

NaNoWriMo gratis 150 verhaal ideeën

geplaatst in: Nieuws, Tips | 0

Denk je dat je hiermee uit de voeten kan? Voor jou heb ik een verzameling gemaakt van alle verhaalideeën die ik de afgelopen jaren op deze website heb gepost. En ik heb ze voor je gebundeld in een handig document. En – helemaal gratis. How about that?

Door de jaren heen postte ik geregeld verhaalideeën op mijn Dizary website. Dat is in de loop der tijd een behoorlijke versnipperde verzameling geworden. Dus ik dacht: waarom niet gewoon bundelen? En dat is precies wat ik voor je heb gedaan. Hieronder kun je de 150 ideeën in PDF formaat downloaden. Hier hoef je verder niets voor te doen – geen naam, geen email, geen gegevens (maar wandel gerust even over mijn site heen) Veel succes met je NaNoWriMo schrijfwerk.

Aanvullend op de 150 ideeën heb ik ook een handig verhalenkookboek samengesteld. Deze is gevuld met 201 uitgebreide ideeën waarmee je heerlijk aan de slag kunt gaan.

Mocht je het je afvragen: dit boek is gevuld met rijkere en andere ideeën dan de gratis 150.


verhalen kookboek, schrijf inspiratie, schrijver, Patrick Berkhof

Lekker aan de slag met deze 201 Unieke Verhaal Ideeën

€4,95


alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.