Herdruk Acmala, Panda en jalvin. Johan Klein Haneveld, Jasper Polane, Patrick Berkhof

Project Dizary, heeft mooi nieuws

geplaatst in: Acmala, Jalvin, Nieuws, Panda | 0

Er is een fantastische mijlpaal voor de auteurs en uitgever bereikt. Een bewijs van de groeiende populariteit van de Dizary-wereld onder lezers. Daarom is besloten om maar liefst drie titels van het project naar de drukker te sturen voor een 2e druk.

Een overweldigend succes

Acmala van Johan Klein Haneveld, Panda van Jasper Polane en Jalvin van Patrick Berkhof, zijn zo’n groot succes dat ze al toe zijn aan hun tweede druk. Door de vele enthousiaste reacties van lezers is besloten zo snel mogelijk de herdrukken te realiseren. De boeken hebben niet alleen een loyale schare fans vergaard, maar ook nieuwe lezers aangetrokken. Ze worden aangetrokken door de unieke verhaalwereld en meeslepende avonturen die deze auteurs hebben neergezet. Het succes van deze titels bevestigt de visie van Project Dizary om originele, hoogwaardige verhalen te bieden die lezers van alle leeftijden kunnen betoveren.

De kracht van verbeelding:

Acmala, geschreven door Johan Klein Haneveld, neemt lezers mee op een adembenemende expeditie door de wouden van Gesmèr. Hier moeten gevaarlijke insecten en levende natuur worden getrotseerd. Panda, gecreëerd door Jasper Polane, bezorgt de lezer bij elke pagina een schaterlach, maar ook prachtige fantasie. In Jalvin, geschreven door Patrick Berkhof, maakt de lezer kennis met de begintijd van Dizary, een verhalenverteller en griezelige momenten. Deze boeken tonen de kracht van de verbeelding. Ze nemen lezers mee op onvergetelijke avonturen waarin ze kunnen ontsnappen aan de wereld om hen heen.

De vraag naar meer:

Het is een erkenning van het succes en de groeiende populariteit van deze verhalen. De beslissing om deze drie titels een tweede druk te geven is dan ook niet vreemd. De verhalen hebben zoveel lezers weten te boeien. Met de 2e druk krijgen nog meer lezers de kans om zich te verdiepen in de prachtige locaties die de Wold van Dizary te bieden heeft. Voor Project Dizary is dit succes slechts het begin. De uitgeverij blijft bezig met nog meer titels die de geheimen zullen onthullen van de mysterieuze Wold van Dizary.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.