Project Dizary op Delftse Boekenmarkt 2023

10e editie Delftse Boekenmarkt

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Duik in een Zee van Verhalen. Op zondag 16 juli vind je in de historische stad Delft 10e editie van de Delftse Boekenmarkt. Het belooft een feest te worden voor zowel doorgewinterde boekenwurmen als nieuwsgierige lezers. Onder de bomen op het plein aan de Elzenlaan kunnen bezoekers vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur genieten van de bruisende sfeer en tientallen kramen vol met boeken.

En er is goed nieuws voor de fans van Project Dizary en uitgeverij Quasis, zij zullen ook aanwezig zijn. Dit biedt een unieke kans om kennis te maken met de bijzondere werelden van auteurs als Patrick Berkhof (Dizary) en Jasper Polane (Zwijgende aarde), en creatieve duizendpoot Petra Polane. Ook schrijfster Hilda Spruit, bekend van Geestverwanten, zal haar titels presenteren. Zij staan klaar om je te adviseren, hun favoriete boeken aan te raden en te delen in de vreugde van het schrijversvak. Dit is de gelegenheid om je boekencollectie uit te breiden en nieuw leesvoer te kopen voor de vakantie.

Delftse boekenmarkt, Patrick Berkhof, Project Dizary, Quasis uitgevers

De Delftse Boekenmarkt staat bekend om zijn indrukwekkende aanbod van duizenden boeken. Onder de schaduwrijke bomen van het plein kunnen bezoekers hun hart ophalen en zich onderdompelen in een zee van verhalen. Of je nu op zoek bent naar een klassieker, een spannende thriller, een historische roman of een kinderboek, er is voor elk wat wils. Verkopers vanuit de hele regio en zelfs ver daarbuiten, waaronder Eindhoven, Utrecht, Oss en Dordrecht, hebben hun kramen opgesteld en brengen een grote verscheidenheid aan boeken mee.

De 10e editie van de Delftse Boekenmarkt is een mijlpaal die het succes en de groei van het evenement weerspiegelt. Of je nu een doorgewinterde boekenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe leeservaring, deze jubileumeditie belooft een onvergetelijke dag te worden. Op zondag 16 juli biedt het plein aan de Elzenlaan een fantastisch decor voor een dag vol boekenplezier. Met duizenden boeken, enthousiaste verkopers en een levendige sfeer, is dit evenement een must voor iedereen die houdt van lezen of verzamelen. Laat je onderdompelen in een wereld van literaire schatten en onvergetelijke momenten.

Delftse Boekenmarkt LINK

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.