pre-order, Jalvin het het rijm van de wold, Patrick Berkhof, Project Dizary, en win

Pre-order Jalvin en win!

geplaatst in: Jalvin, Nieuws | 0

Vanaf vandaag t/m 15 okt. is het mogelijk om het nieuwe boek van Patrick Berkhof te pre-orderen via de webshop. En je kan iets geweldigs winnen! Jalvin en het rijm van de Wold is een verhaal uit de begintijd van Dizary. Dus verwacht interessante onthullingen over deze labyrintwereld. De binnenkant zal extra fraai worden dankzij het creatieve talent van Patrick.

Pre order Jalvin Project Dizary, Jalvin het het rijm van de wold, Patrick Berkhof, Project Dizary

WINNEN!

De hand getekende illustraties voor het boek kan je in een stoffig archief bewaren. Maar het is leuker om ze weg te geven. Dus Patrick heeft 9 originele tekeningen te verloten. Ze worden verloot onder de mensen die vanaf nu het boek pre-orderen in de webshop. Er zal een eerlijke dobbelsteen aan te pas komen om te bepalen wie er wint.

Einde van het jaar –> cadeautjes!

Zo richting het einde van het jaar is het heerlijk om nieuwe boeken te kopen. En hoe goed komt het uit dat het nieuwe boek van Patrick eraan zit te komen. In deze novelle neemt hij je mee naar de ruige havenstad van Neilpoort. Jalvin verdient er zijn geld met het vertellen van verhalen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn bijzonder gave om de herinneringen en verbeeldingskracht van mensen waar te nemen.

Griezelig

Het leven van Jalvin wordt op zijn kop gezet als een rover het steeds op zijn toehoorders gemunt heeft. En dat niet alleen: het is hem niet om hun geld te doen, maar om iets veel waardevollers. Het verhaal heeft griezelige moment, maar dat hoort bij een modern sprookje.

Pre order Jalvin Project Dizary, illustraties voor het boek, Jalvin het het rijm van de wold, Patrick Berkhof, Project Dizary

Illustraties

En het boek zal er extra fraai uit gaan zien, want Patrick heeft zich niet alleen beperkt tot het maken van de coverillustratie. Ook in het boek zul je een aantal illustraties tegenkomen. Een grote wens van Patrick komt hiermee in vervulling. Hou vooral het Instagram-account van Patrick in de gaten. Daar showt hij geregeld zijn tekenwerk.

Verschijningsdatum

Het streven is om het boek op 15 oktober te laten verschijnen. Maar je weet hoe raar de dingen tegenwoordig verlopen. Het is een streven en het zou geweldig zijn als deze datum gaat lukken. In elk geval zeker weten voordat Sinterklaas in het land is. En helemaal zeker voordat de kerstboom staat, ha, ha, ha. Oh nee: ho, ho, ho. Hou in elk geval de website goed in de gaten.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.