Wie is de volgende?

geplaatst in: Nieuws | 0

Project Dizary blijft groeien. Waarom? Omdat ik er een aantal jaar geleden een open fantasy-wereld van heb gemaakt. Verschillende auteurs, kunstenaars en misschien ook muzikanten werken mee aan dit unieke project. En nu is het eindelijk tijd om bekend te maken wie de volgende auteur wordt voor het project.

Project Dizary

In 2018 besloot ik van mijn fantasy wereld een open project te maken. Dus direct sloot zich Johan Klein Haneveld zich aan. In 2018 publiceerde ik zijn boek Acmala. En dat speelt zich af in de diepe ondoordringbare wouden van Gesmèr. In 2019 besloot ook Jasper Polane zich bij het project aan. En begin 2020 werd zijn boek Panda en het zwarte Dat gelanceerd.

En nu dus weer een nieuwe naam. Wie zal het zijn? Is het een dame of een heer die aan het portfolio wordt toegevoegd? Waar zal het verhaal over gaan? En wanneer kunnen we het boek verwachten? Vragen, vragen. Bekijk de video en je weet het.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.