stem op Dizary voor the indie arawrds 2019, beste boek, beste boekomslag

Cover Demonen van Myradé op de shortlist Indie Awards 2019

geplaatst in: Dizary 2, Nieuws | 0

De cover van het nieuwe boek van Patrick Berkhof heeft de top 3 gehaald van de Indie Awards 2019. En dat is dubbel zo leuk voor de auteur die zelf ook het artwork verzorgde! In zijn voorgaande blog lees je hoe hij dit gedaan heeft.

Dit is voor de auteur en illustrator natuurlijk een hele opsteker. Al huppelend loopt hij nu door de woonkamer, wat een pret. Er wat leuk dat zoveel mensen hun stem hebben gegeven voor Project Dizary. Het gaat hier om de publieksprijs, dus wellicht wint het boek ook de juryprijs. Op de website van the Indie Awards lees je er alles over. En ook leuk is dat bevriend schrijfster Sophia Drenth in de top 3 staat met haar boek 1000 nachten. Gefeliciteerd.

We hopen natuurlijk dat het artwork voor het nieuw te verschijnen boek van Jasper Polane ook deze eer gaat krijgen. Maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben… tot 2021. Op 18 april zullen de winnaars van 2019 bekend worden gemaakt. Dumen dus.

Demonen van Myrade op de shortlist van the indie awards 2019
coverstory het ontstaan van een cover. Dizary boek 2 Demonen van Myradé. Door Patrick Berkhof

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.