dit is waar Panda over gaat, Jasper Polane

De achterkant van Panda

geplaatst in: Nieuws, Panda | 0

Hey psssst, de achterkant van Panda mag er ook zijn 🙂 Hier kun je namelijk lezen waar het nieuwe boek van Jasper over gaat. Dit is de blurb.

Wat is een blurb?
Wat is een tof boek zonder de welbekende blurb? Kaal, dat vooral. Het woord blurb werd in 1907 bedacht door de Amerikaanse humorist Gelett Burgess (1866–1951). Zijn korte boek uit 1906 Bent u een bromide? werd in beperkte oplage gepresenteerd tijdens een jaarlijks bedrijfsassociatiediner. De gewoonte bij dergelijke evenementen was om een stofomslag te hebben die het werk promootte en met, zoals Burgess ‘uitgever BW Huebsch het omschreef,’ het beeld van een jonkvrouw – kwijnend, heroĂŻsch of koket – hoe dan ook, een jonkvrouw op het jasje van elke roman ‘. De foto was van een (fictieve) jonge vrouw die ‘Miss Belinda Blurb’ riep, beschreven als ‘bezig met blurbing’. De naam en term bleven hangen voor de inhoud van een uitgever op de achterkant van een boek, zelfs nadat de afbeelding was verwijderd en alleen de tekst was overgebleven.

Dit is waar Panda en het zwarte Dat over gaat.

Panda en het zwarte Dat, Jasper Polane

Pre-order:
– Reserveer en krijg er een persoonlijke videoboodschap bij van Jasper.
– Persoonlijk gesigneerd door de auteur.
– Virtuele handdruk.
– Gratis flesje zwarte Dat (wat?)
– Gratis schets dossier #1
– Gratis boekenlegger

preorder Panda en het zwarte Dat, Jasper Polane

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.