coravid 19 lijst met creatieve links

#ikblijfthuis voordeeltjes, grateloos en voor nix

geplaatst in: Nieuws, Tips | 0

Nu we met z’n allen thuisblijven vanwege de corona-crisis, komen er een hoop mensen met super toffe initiatieven zoals deze: Meester animator Aaron Blaise geeft o.a. tijdelijk gratis online cursus. Ik heb een lijst samengesteld met een aantal (tijdelijk) gratis aanbiedingen waar jij als creatief talent vast iets aan hebt.

Adobe geeft tijdelijk at-home toegang voor scholen, die op dit moment alleen maar via een schoolabonnement toegang hebben tot de Creative Cloud tot 31 mei.

Aaron Blaise, de animator van The Lion King, Brother Bear en Mulan biedt tijdelijk zijn online cursus gratis aan.

Heb je interesse in 2D/3D gamedesign of wil je met VR experimenteren? Unity Learn geeft nu tijdens deze crisis 3 maanden gratis online cursus.

Affinity software is de komende 90 dagen gratis te gebruiken. Dit is het alternatief voor de Adobe Creative Cloud.

Korg heeft biedt zijn app tijdelijk gratis aan voor iOS en voor Android. Met deze app maak je in een handomdraai een geweldige muziektrack.

Ook Minimoog blijft niet achter en ook hun app is tijdelijk gratis te gebruiken.

En wil je nog een bepaalde eigenschap onder de knie krijgen zoals fotografie, illustrator software, digitaal illustreren, caligrafie, posterontwerpen, noem maar op? Check de premium cursussen op de website van Skillshare online. Deze zijn nu 2 maanden gratis.

Google – Arts & Culture. Dit is een geweldig overzicht van een aantal grote belangrijke musea van over de hele wereld. Je kunt online de collectie bekijken en door een virtuele wandeling door elk museum maken.

The Somolon R. Gugenheim museum – heeft een overzicht van 200+ kunstboeken waar je online in mag bladeren. Grateloos en voor nix.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.