Dizary staat op Urban Hippie Markt 2019

geplaatst in: Nieuws | 0

Hé…pssst….hé, aanstaande zaterdag 18 mei wordt het mooi weer. En ik heb een leuke tip voor je om naartoe te gaan.

Foto: de zoete aarde

Wijktuin de Zoete Aarde wordt op zaterdag 18 mei omgetoverd tot een onwijze happy Urban Hippie Markt. Dus steek een paar mooie bloemen in je haar en kom proeven van de sfeer. De markt is weer een stukje groter dan het voorgaande jaar. En ook ditmaal is hij weer lekker divers en gevuld met locale producten uit Zoetermeer.

Proef de heerlijke verse thee, sambal, jam, poffertjes (jaaah!) of versgebakken vegan brood. Steek de handen uit de mouwen bij een van de vele workshops. Doe mee met fotografie, schilderen, massage of maak sieraden, buttons en dromenvangers. Koop je helemaal grazy bij de kramen met vintage kleding, puur speelgoed, brocante spulletjes, zeep of breiwol. Ja, ja aan creatieve impulsen zal het niet ontbreken. Er zijn bijna 60 deelnemers!!! met voor ieder wat wils.

Boeken
Oh, en er zijn boeken. Vergeet ik mijzelf bijna! Ha ha. Dizary staat er ook met Het Levende Systeem en Acmala van Johan Klein Haneveld. Dus als je nog een handtekening in je uitgave wilt hebben, kom dan langs. En ik blijk het ook erg goed te doen op foto’s. Ik sta in het gedeelte dat met rode kramen is afgebeeld op de plattegrond hierboven.

INFO
Buurtuin de Zoete Aarde
Uban Hippie Markt 18 mei 2019
Van 12:00 tot 16:00uur
Broekwegzijde 195, wijk de Leyens

Foto: de Zoete Aarde

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.