Jalvin 1 jaar, Dizary, Patrick Berhof, novelle

Jalvin bestaat 1 jaar

geplaatst in: Nieuws | 0

Nou zeg, het is alsof het gisteren was dat er een stel grote dozen voor mijn deur werden gezet. Vol trots scheurde ik ze open en daar was hij dan – mijn geweldige nieuwe boek Jalvin. Maar kan er een jaar later nog wel sprake zijn van een nieuw boek? Ik vind van wel, want door al het gedoe met de lockdown kon er gewoon geen groot feestje worden gehouden of kon ik hem ten volle tonen op een festival. Dus waarom niet alsnog een bescheiden feestje? Doe mee!

Dus graag breng ik jullie nogmaals mijn boek onder de aandacht. Ik heb ontzettend veel lol beleeft aan het schrijven van Jalvin. Het is echt een heel bijzonder sprookjesachtig verhaal geworden waar ik opnieuw helemaal los kon gaan in de wold van Dizary. Hoewel, helemaal los? Met dit verhaal begint het eigenlijk – het ontstaan van de wold zoals die in Het Levende Systeem en andere boeken beschreven wordt. En aan die wold zijn wel wat restricties verbonden. Het is namelijk één groot labyrint. Maar hoe is dat toch ontstaan?

Jalvin 1 jaar, Dizary, Patrick Berhof, novelle

Tijdens het schrijven kwam ik er achter dat Jalvin veel meer te vertellen had dan gewoon een eenvoudige rolletje in een novelle. Ik kwam tot de ontdekking dat hij een ontzettend grote rol gaat spelen misschien wel – de rol in alles. Maar als ik hier meer over vertel, dan verklap ik echt teveel. Met dit ene boek is het niet klaar, er zijn plannen voor nog 2 boeken. Die, in tegenstelling tot de andere verhalen van Dizary, wel op elkaar zullen gaan aansluiten. Op dit moment ben ik druk bezig om alle puzzelstukje te zoeken en in elkaar te leggen. Ja ik ben een plotter.

Jalvin 1 jaar, Dizary, Patrick Berhof, novelle

Illustraties

Waar ik helemaal trots op ben zijn de illustraties bij het begin van elk hoofdstuk. Deze heb ik met de hand getekend. De originele tekeningen zijn verloot onder de mensen die een jaar geleden de preorder van het boek bestelden.

En voor die mensen die het boek nog niet hebben: hij is er in paperback en ebook. Bij de paperback krijg je alleen op deze website er een gratis boekenlegger bij en niet te vergeten het Schetsdossier. Uiteraard zal ik het boek met veel liefde voorzien van een handtekening. Je weet maar nooit…


Jalvin en het rijm van de wereld

Een magisch verhaal over de begintijd van Dizary

€15


alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.