meet and greet the heroes of Dizary Patrick Berkhof Kerkhof Johan Klein Haneveld

Meet the SUPER HOEROES of Dizary

geplaatst in: Acmala, Nieuws | 0

Op 23 en 24 maart ontmoet jij tijdens de Dutch Comic Con de echte helden van Dizary. Johan en Patrick zullen deze wereld wel eens even gaan redden met hun schrijvelarij.

Ik, Patrick Berkhof zal beide dagen aanwezig zijn om jullie aankopen van Dizary te signeren. Al te graag zet ik een paar lieve woorden en een krabbel in mijn boek Dizary – Het Levende Systeem en op de illustraties die ik speciaal voor deze beurs heb gemaakt. En Johan Klein Haneveld tref je zondag de hele dag aan om zijn boek Acmala – een verhaal uit de wold van Dizary te voorzien van een geweldige powerkreet en handtekening.

En het leuke is: signeren kost bij ons dus helemaal nada!!! Ook krijg je speciaal voor deze comic con een exclusieve goodiebag met een aantal waardevolle cadeautjes. Spannund en nieuwsgierigmakend.

Deze editie van de Comic Con wordt weer geweldig. 5 hallen vol met vermaak. Eigenlijk veel te groot om in een dag te behappen. En jammer dat ik zelf niet kan rondlopen. Al te graag werp ik altijd even een blik op de rij sterren die elk jaar worden uitgenodigd. Toch altijd even benieuwd hoe een actrice of acteur na een paar jaar erbij bijloopt.

VIP’s die je dit jaar zult tegenkomen zijn: Shannen Doherty, Tom Felton, Katarine McNamara, Jennifer Morrison, Benedict Wong en waarschijnlijk zullen daar de komende dagen nog een aantal sterren aan worden toegevoegd.

(Foto: AD)acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van Dizary