Dizary op de Dutch Comic Con 2019

geplaatst in: Nieuws | 0

Bijna, bijna, nee echt bijna en dan kun je twee dagen lang helemaal uit je dak gaan op de Dutch Comic Con in de jaarbeurs in Utrecht. Dizary is erbij met de auteurs Patrick Berkhof en Johan Klein Haneveld.

De Dizary-stand zal je niet ontgaan en er worden een paar leuke nieuwtjes gepresenteerd. Uiteraard is er het nieuwe boek Acmala van Johan Klein Haneveld en hij zal er zijn om te signeren. Ook Patrick Berkhof is van de partij en hij presenteert tevens een paar nieuwe illustraties en een nieuwe 3D print. En als je hem heel lief aankijkt, laat hij misschien een paar details los van zijn 2e Dizary boek, waar hij op dit moment aan werkt.

Exclusief voor de DCC krijg je een tas met een heleboel mooie goodies bij je aankoop. Zoals o.a. een A3 formaat landkaart, een 3D geprinte token, een boekje met Dizary schetsen van Patrick, een geheimzinnige brief etc.

Bezoek Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 maart in de Jaarbeurs Utrecht: met vijf hallen de grootste Comic Con van Nederland. Ontdek dit weekend alles wat jij wilt weten over comics, cosplay, gaming, superhelden, series, films en nog veel meer!

Bezoek Heroes Dutch Comic Con in jouw mooiste cosplay outfit, of neem een kijkje bij de Cosplay Competities en laat je inspireren! Woon lezingen bij, sluit aan bij creatieve workshops en maak jouw collectie compleet met té gekke merchandise items. Ontmoet de hoofdrolspelers uit diverse films en series, ga met hen op de foto of stel hen vragen tijdens de Q&A’s. Game jij graag? Speel de tofste retro spellen, probeer de nieuwste games uit of ga de strijd aan in één van de game toernooi.

Waar je ook voor komt, op Heroes Dutch Comic Con verveel jij je geen moment.
Dit weekend vol entertainment wil jij niet missen!

acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van Dizary