samenvatting synopsis dizary boek 2

Synopsis Dizary boek 2 – Demonen van Myradé

geplaatst in: Dizary 2, Nieuws | 0

Wil je weten waar het 2e boek van Patrick Berkhof over gaat? Lees dan hieronder de samenvatting.

Synopsis

Aster Vermelie is de enige tovenares tussen de duizenden warrige uitvinders van Pling Ploing. Ze hoopt er magie een bespreekbaar onderwerp te maken, maar er gaat iets gruwelijk mis. Haar magische uitvinding raakt ontregeld en brengt de wijde omgeving in gevaar. Dit is de kans voor het jonge vredesgilde van Moed en Daad om zich te bewijzen. Helaas heeft de wijk het onervaren gilde al laten vallen. Ileas, Arak, Jinasum, Rudarg, Ylly en de poes Zeliska laten het erbij zitten. Als Ileas dan een belangrijk sieraad in handen krijgt, loopt alles anders dan gedacht. Maar zijn deze zes gezellen opgewassen tegen het probleem dat in Pling Ploing met het uur groter wordt? Een spel van macht is daar losgebarsten.

Wat zou jij doen als je de macht bezat om vreselijke dingen te doen – met een eenvoudig handgebaar jezelf in rijkdom hullen, de wereld naar je hand zetten, mensen doden. Macht is een merkwaardig ding en in de verkeerde handen meer dan een dodelijk wapen.

Je kan het boek al pre-orderen via de webshop. De verschijningsdatum is eind oktober of begin november. Zodra het boek van de pers rolt ben je de eerste die hem krijgt. Uiteraard gesigneerd en wel + een paar leuke goodies zoals je van Dizary gewend bent.
alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.