Aankondiging-Annemiek-Steur-Project-Dizary.

Annemiek Steur schrijft voor Project Dizary

geplaatst in: Nieuws | 0

Op 24 oktober werd ze middels een mysterieus filmpje aangekondigd. Het is officieel – Annemiek Steur zal ook een boek gaan schrijven voor project Dizary. Ze sluit aan in het mooie rijtje van Patrick Berkhof, Johan Klein Haneveld en Jasper Polane.

Annemiek is geen onbekende in schrijversland. En mensen die naar festivals gaan zoals Elfia en Castlefest zijn haar beslist tegengekomen in de schrijverstent of boekenmarkt. Al op jonge leeftijd publiceerde ze haar eerste boek. Inmiddels zijn er meerdere titels verschenen van haar fantasyreeks Jonas Dubelaar: Grezhel, het horloge en de man op de draak, Maereis, de bregla en trainingen.

Waar zal Annemiek over gaan schrijven?

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: in Dizary zijn er mensen die zich een sierlijk mechanisch sieraad kunnen veroorloven. Beter bekend als de M-klik. Ze worden op het lichaam aangebracht, bijvoorbeeld op het hoofd of op de hals. Dat die krengen na verloop van tijd een geheel eigen leven gaan leiden, dat weten maar weinig mensen. Betekent M-klik eigenlijk mechanisch sierraad of misschien: magisch sieraad? Die dingen trekken soms een mondhoek op de meest onhandige momenten scheef, een ooglid open, flappen een oor of laten handen gekke bewegingen maken. Al met al mooie materie om eens dieper op in te duiken middels een geweldig verhaal.

M-klik, Annemiek Steur schrijft voor Project Dizary
M-klik is een eigenaardige trend in Djizary

Project Dizary blijft al maar groeien. Er zijn inmiddels vijf boeken verschenen in deze verhaalwereld. Elk verhaal is los te lezen, maar ze sluiten ook geweldig op elkaar aan.

Het boek van Annemiek wordt ergens in 2021 verwacht. Dus hou de website in de gaten of betreed de schatkamer tot de wold, dan blijf je sowieso op de hoogte van al het nieuws.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.