stem op Jalvin voor the indie awards

The Indie Awards nominatie is er

geplaatst in: Nieuws | 0

Wat was ik blij toen ik begin dit jaar te horen kreeg dat ik gewonnen had bij the Indie Awards 2019. Mijn boek Demonen van Myradé won de publieksprijs voor beste boekomslag. En dit jaar wil ik uiteraard weer meedoen. Dus ik kan jouw hulp heeeeel erg goed gebruiken. Wil je helpen?

Op internet staat een inschrijfformulier om mijn boek op de nominatielijst te krijgen. Wil je hem voor mij invullen dan heb je de volgende gegevens nodig.

Titel: Jalvin en het rijm van de Wold

Auteur: Patrick Berkhof

ISBN: 9789082566826

En vink dan de volgende dingen aan. Wish me luck 😉


Het levende systeem, Patrick Berkhof

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.