Project Dizary in de bibliotheek, Patrick Berkhof

Dizary in de bibliotheek

geplaatst in: Nieuws | 0

Natuurlijk liggen de boeken van Project Dizary ook in de bibliotheek. Maar dan niet de bibliotheek waar je in de eerste instantie aan denkt. Er zijn namelijk meerdere exemplaren van de Dizaryboeken in de Minibieb terecht gekomen. En dat is net zo leuk. Want de echte bibliotheek… tja, die heeft, dankzij een erg moeizaam systeem, tot nu toe alleen Acmala van Johan ingekocht. Ze lopen wat mis, ik weet het…

Kun jij een Dizaryboek herkennen in één van de bovenstaande biebjes? Op deze heerlijke buitenlocaties kun je al een boek van Dizary aantreffen. De komende tijd zullen de boeken zich hopelijk gaan verspreiden. En dan gaan ze op steeds meer plekken opduiken. Een interessant experiment lijkt mij.

Help mee

Jij kan trouwens wel wat doen om ervoor te zorgen dat de boeken van Dizary wel in de bibliotheek terecht komen. Door in jouw bibliotheek gewoon een aanvraag te doen voor één of meerdere boeken van Project Dizary. Ik ben je dankbaar.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.