Project Dizary op Stay Home Comic Con

Project Dizary aanwezig tijdens Stay home Comic Con

geplaatst in: Nieuws, Panda | 0

De Comic Con komt gewoon bij je langs! In het weekend van 28 en 29 maart is er wel een Comic Con en deze is volledig online. Zo’n 200+ creatieve talenten hebben op de SHCC website een virtuele beursstand gemaakt waar ze zichzelf presenteren. Vanaf donderdag 26 maart is de speciale SHCC webwinkel geopend.

De volledige woonkamer zal worden omgebouwd om er een beursstand van te maken! En dan is het net alsof je Project Dizary tegenkomt op de beursvloer. In de stand drinken Patrick Berkhof en Jasper Polane een bakkie leut, praten over hun boeken en vragen elkaar de kleren van het lijf. Zo iets dus.

Zondag 29 maart LIVE om 11:30
Locatie: Rainbow Road of Artists

Project Dizary op stay home comic con
Project Dizary op Stay home comic con, Live met Patrick Berkhof en Jasper Polane

We gaan het hebben over nieuwe boek РPanda en het zwarte Dat Рvan Jasper Polane. En niet te vergeten heeft Patrick Berkhof recentelijk ook een nieuw boek geschreven РDemonen van Myrad̩. Jasper en Patrick gaan ook een stuk voorlezen, er volgt een Q&A en we gaan de boeken die in de webshop gepre-orderd zijn live signeren met een persoonlijke boodschap. Hou de website van het event in de gaten!

Vanaf 26 maart t/m maandag 31 maart is de speciale SHCC webwinkel geopend. Hier bestel je boeken met heel aantrekkelijke korting.

We weten allemaal dat het gekke tijden zijn en dat er een hoop niet zo makkelijk meer kan. Zoals elkaar de hand schudden of met heel grote gezelschappen bijeenkomen. Dit zorgt natuurlijk ook dat er heel creatieve oplossingen worden bedacht. En zo is de Stay Home Comic Con geboren. In het weekend van 28 en 29 maart zou eigenlijk de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs zijn. Deze is gelukkig verzet, maar er is dus toch nog een event.

Pre-order het nieuwe boek van Jasper Polane

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.