Comic Con Winter edition

geplaatst in: Nieuws | 0

Dizary staat op de Dutch Comic Con en uiteraard met het nieuwe boek Dizary – Demonen van Myradé. Dus maak je klaar voor 2 dagen feest. Tijdens de Con komen diverse fandoms samen om hun passie voor comics, movie merchandise en cosplay te delen. Met zijn 35.000 bezoekers per editie is deze con de grootste van Nederland.

Dizary staat op de Comic Con in Amsterdam Patrick Berkhof festival fantasy

Op 23 en 24 november zal de Jaarbeurs Utrecht weer lekker volstromen. De zaterdag is al helemaal uitverkocht. Je kunt een gevarieerd programma verwachten op het gebied van films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy, science fiction en anime. Bijna teveel om in 1 dag te kunnen beleven. Laat je verrassen door de vele cosplayers, ontmoet speciale gasten uit films en series, koop je gek aan merchandise en vergeet vooral geen boeken aan te schaffen – zoals die van Patrick Berkhof.

Tijdens de Con biedt Dizary een boekenpakket aan voor een leuke prijs. En uiteraard ontvang je bij je aankoop een goodiebag gevuld met – goodies! Zoals het schets dossier #1, een exclusieve boekenlegger, een geheimzinnige brief en nog veel meer. Patrick is er beide dagen voor free hugs, een gezellig praatje en het signeren van zijn boeken.

Special guests
Welke speciale gasten kun je tijdens de con verwachten? Marie Avgeropoulos (The 100), Evanna Lynch (Harry Potter), Colin O’Donoghue (Once upon a time), Ian Ziering (Beverly Hills 90210), Chandler Riggs (The walking dead), Paul van Loon (Schijver) en Patrick Berkhof (Schrijver) En wat is een Con zonder comic artists? Athur Adams, Carlos Pacheco, Cafu, Kurt Busiek, Joyce Chin, Alanna Smith, Chris Sprouse en Brad Walker.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.