Schetsdossier #2

geplaatst in: Nieuws, Winkel | 0

Dizary is helemaal grazy! Je krijgt bij je bestelling in de webshop een gratis uniek schetsdossier. Deze 16 pagina tellende full color bundeltjes, tonen je een aantal geweldig schetsen die Patrick Berkhof maakte tijdens de ontwikkeling van zijn fantasy wereld van Dizary.

schets dosier dossier, schetsdossier, project dizary, patrick berkhof

Wat een lol
Er is met veel plezier aan deze boekjes gewerkt. En wat is hij leuk hè? Dit is nou zo’n boekje dat je gewoonweg wilt hebben – voor de heb. Er staan schetsen in die afkomstig zijn uit de vele dummies die Patrick heeft gebruikt voor zijn aantekeningen. Tussen de tekst door vond hij geregeld ruimte om een tekening te krabbelen. Vaak gebruikte hij tekeningen om een beeld te scheppen van een situatie in zijn verhaal. Of gewoonweg omdat het leuk was. Een aantal schetsen zijn speciaal voor het dossier ingekleurd.

Schetsdossier #1 is helaas al helemaal op en voorlopig komt er geen herdruk. Gelukkig is #2 net uitgekomen en die krijg je gratis bij je bestelling. Je hoeft hem alleen maar aan je winkelmandje toe te voegen als je een bestelling plaats.

Als je Patrick kent, dan weet je dat hij van tekenen houdt. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook zelf de covers van zijn boeken gemaakt. En hij blijft maar doorgaan. Er zijn in elk geval nog genoeg schetsen beschikbaar voor nog een aantal schets dossiers. Dus verzamel ze allemaal! Het schets dossier krijg je gratis bij de aanschaf van een Dizary boek. (Exclusief voor de Dizary webshop)

schets dosier dossier, schetsdossier, project dizary, patrick berkhof

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.