Schets Dossier #1

geplaatst in: Nieuws, Winkel | 0

Dizary is helemaal grazy! Schets dossier #1 is verschenen en jij krijgt hem gratis! Deze unieke, 16 pagina tellende full color bundel, toont je een aantal geweldig schetsen die Patrick Berkhof maakte tijdens de ontwikkeling van zijn fantasy wereld van Dizary.

Wat een lol
Er is met veel plezier aan dit boekje gewerkt. En wat is hij leuk hè? Dit is nou zo’n boekje dat je gewoonweg wilt hebben – voor de heb. Er staan schetsen in die afkomstig zijn uit de vele dummies die Patrick heeft gebruikt voor zijn aantekeningen. Tussen de tekst door vond hij geregeld ruimte om een tekening te krabbelen. Vaak gebruikte hij tekeningen om een beeld te scheppen van een situatie in zijn verhaal. Of gewoonweg omdat het leuk was. Een aantal schetsen zijn speciaal voor het dossier ingekleurd.

M-klik

Als je Patrick kent, dan weet je dat hij van tekenen houdt. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook zelf de covers van zijn boeken gemaakt. En hij blijft maar doorgaan. Er zijn in elk geval nog genoeg schetsen beschikbaar voor nog een aantal schets dossiers. Dus verzamel ze allemaal! Het schets dossier krijg je gratis bij de aanschaf van een Dizary boek. (Exclusief voor de Dizary webshop)

(Ja, ik weet het: er staat een spelfoutje op de voorkant. Maar dat maakt deze eerste beperkte oplage uniek)