Dizary en Elfia zijn een begrip

geplaatst in: Nieuws | 0

Natuuuurlijk staat Dizary dit jaar weer op Elfia. Patrick heeft zelf geen enkele editie gemist. En sinds zijn boek Dizary – Het levende systeem uit is, staat hij er ook als standhouder. Dit jaar zul je de stand vinden op de lange laan die uitkijkt op kasteel de Haar. Voorheen was dit de Midieval road, nu heet deze weg vol vermaak de Fantasy Faire. Oh, en vergeet je niet in te schrijven voor de workshop die Patrick zal geven.

Hier staat Dizary dit jaar

Dizary heeft er zin in. Na het succes van de Dutch Comic Con is besloten om de goodiebag ook tijdens Elfia uit te delen. Bij elke aankoop ontvang jij een geweldige goodiebag vol met leuke Dizary hebbedingetjes. Ook zijn er een paar nieuwe illustraties en het nieuwe boek Acmala van Johan Klein Haneveld om te laten zien. Helemaal uniek is de 3D print van het bosschip, dat zo’n belangrijke rol in zijn verhaal speelt.

3D print van het Bosschip uit het boek Acmala – Een verhaal uit de wold van Dizary

Patrick geeft tijdens Elfia de workshop: Welke droomwereld wordt jouw werkelijkheid?

Stel: jij schrijft graag fantasy of science fiction, maar hoe bedenk je nou een geloofwaardige wereld waarin je verhaal moet afspelen? Auteur en ontwerper Patrick Berkhof presenteert je een paar snelle creatieve brainstorm-technieken. Bij fantasy en science fiction wordt al gauw gedacht dat alles zomaar mogelijk is in een verhaalwereld. Onlogische zaken, daar prikt je lezer zo doorheen. De waarde van een geloofwaardige omgeving, waarin alles en iedereen een samenhang heeft, is van groot belang. 30 minuten is kort, maar we gaan een hoop lol beleven.

Tijden Workshop:
Zaterdag en Zondag om 12:00 en 15:00 uur
Duur workshop:
30 minuten
Max aantal deelnemers: 10
Overig: Neem een ​​pen / potlood mee, en indien mogelijk papier. Deze materialen worden verstrekt, maar als je je eigen kunt meenemen, zou dat geweldig zijn.

Locatie:
Fantasy Faire / Stand 22 van Uitgeverij Versa

Tijdens Elfia 2018 was het geweldig weer. Dit jaar hopelijk ook.

Elfia is sinds 2001 hét fantasy festival. You’ll never dream alone. Dat is het uitgangspunt van Elfia. Samen dromen, samen creëren. Voorbij de grenzen van de verbeelding.

In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen.

Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist.

Elfia vindt plaats in de realiteit; elk jaar; twee keer; in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kan met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die wij de magische grens noemen, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert.

In deze wereld ben je welkom en je zult je thuis voelen; en wij noemen je… een Elfiaan.