Imaginarium festival 2022 dizary

Festival van de verbeelding

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Dizary staat op 27 en 28 mei op het Imaginarium festival in Friesland. Het festival wordt al voor de 8e maal georganiseerd, maar ik sta er voor het eerst. Op de foto’s herken ik in elk geval een heerlijk relaxte sfeer, die volgens mij te vergelijken is met de andere festivals zoals Elfia en Castlefest. Ik sta in de stand samen met Nimisa publishing, dus dat wordt sowieso kei gezellig.

Imaginarium festival 2022 dizary

Op do.26 – vr.27 en za.28 mei kan de verwondering eindelijk weer beginnen. Dit jaar is het festival ook open op Hemelvaart, dus 3 dagen genieten. Eindelijk samenkomen, dansen, zingen, genieten van muziek en entertainment. En niet te vergeten in de sfeer van middeleeuwen, fantasie, steampunk en sprookjes. Laten we samen een pilsje nemen of een mede drinken uit een hoorn, langs kraampjes dwalen en elkaar ontmoeten om weer eens heerlijk bij te praten. Dit jaar ontbreekt helaas het hoofdpodium, maar is er wel de Three Tops Tent. Heerlijk terug naar het gevoel van knusse verbondenheid, want daar hebben we allemaal naar verlangd.

Er is zoveel te zien en te doen dat ik je dat niet in het kort kan vertellen. Check even de website van Imaginarium voor meer informatie: https://www.imaginarium-festival.nl/ . Hou mijn website in de gaten, want uiteraard zal ik na afloop uitvoerig verslag doen van dit evenement.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.