Silvester Kinder- en Jeugdboeken

Halloween bij Silvester kinder- en jeugdboeken

geplaatst in: Nieuws | 0

Dit is leuk! Ik ben aanstaande vrijdag, 27 oktober, bij een heel bijzonder evenement. En ik ben niet alleen! De getalenteerde Hilda Spruit en Susanne Koster zijn er ook. Samen zijn we te gast bij Silvester Kinder- en Jeugdboeken in de prachtige Dorpstraat in Zoetermeer. En waarom? Om jullie een griezelig goede tijd te bezorgen!

Silvester Kinder- en Jeugdboeken. Hilda Spruit. Susanne Koster. Patrick Berkhof

Tijdens Halloween zijn we rond 16:30 aanwezig met een tafel vol spannende boeken. Uiteraard delen we enkele van de meest huiveringwekkende passages uit onze boeken met jullie. Stel je een sfeervolle avond voor met kaarslicht, schaduwen die over de muren dansen, en verhalen die je rillingen zullen geven.

Ben je een liefhebber van spookachtige verhalen? Of misschien gewoon nieuwsgierig naar wat er gebeurt als drie auteurs hun krachten bundelen voor één avond vol huiveringwekkend plezier? Hoe dan ook, dit is een evenement dat je niet wilt missen.

Een waarschuwing voor de dapperen onder jullie: onze verhalen zijn niet voor bangeriken. Maar als je denkt dat je het aankunt en je zenuwen van staal hebt, kom dan zeker langs. We dagen je uit!

Ik kijk er naar uit om velen van jullie daar te zien, om verhalen te delen, vragen te beantwoorden en gewoon een geweldige tijd te hebben. Laten we deze Halloween onvergetelijk maken. Durf jij het aan?

Tot vrijdag – als je durft…

Hartelijke groeten, Patrick

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.