Mijn nieuwe boek is binnen! Feestje

geplaatst in: Jalvin, Nieuws | 0

Eindelijk kan ik mijn nieuwe boek aan jullie laten zien. Het voelt altijd zo geweldig goed om je eigen creatie in handen te hebben. Alles klopt: de zelfgemaakte cover, de illustraties bij de tekst en het verhaal zelf. Durf jij dit leesavontuur aan? Want er zitten best griezelige momenten in.

Jalvin en het rijm van de Wold is een verhaal uit de begintijd van Dizary. Net als alle andere boeken is ook dit een losstaand verhaal. Maar hij sluit ook goed aan op de andere boeken van Project Dizary

Jalvin en het rijm van de wold

Synopsis

Herinneringen zijn een kostbaar bezit. Met zijn gave kan Jalvin ze bij mensen waarnemen. Als straatverteller baseert hij er schitterende verhalen op. Maar een rover waart rond in de ruige havenstad Neilpoort en hij berooft steeds Jalvins toehoorders. De griezel blijkt niet hun geld te willen. Met zijn onstilbare honger jaagt hij op een ultieme buit. Het heden en vooral ook het verleden van Jalvin worden erdoor op zijn kop gezet.

Patrick Berkhof neemt je op sprookjesachtige wijze mee naar een bijzondere plek in de wold van Dizary. In deze novelle word je verrast door bijzondere karakters en vooral door de grootste onthulling van de wold van Dizary tot nu toe. Dit is een afzonderlijk te lezen verhaal, maar hij sluit ook goed aan op de andere boeken van Project Dizary.

Gratis goodies Dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.