10e keer comic con, project dizary, patrick berkhof

10 x Comic Con

geplaatst in: Nieuws | 0

Mijn 10e Comic Con zit eraan te komen. Mijn eerste was in 2017 en hieronder zie je hoe ik er toen bijstond. In het weekend van 18 en 19 november sta ik op de Dutch Comic Con. Dat wordt de 10e keer dat ik met mijn project op een dergelijk event sta. En ik kan je zeggen dat het mij prima bevalt. Ditmaal belooft het evenement nog groter, gewaagder en indrukwekkender te zijn dan ooit tevoren. Ben je nog nooit op een Comic Con geweest! Kom langs en bereid je voor op een weekend vol prachtige kostuums, vermaak en of een persoonlijke ontmoetingen met je favoriete acteur of auteur.

Voorheen stond ik ook op de Comic Con in Rotterdam en Amsterdam. Die vielen nogal tegen qua bezoekersaantallen. Maar toch waren ook dat leuke evenementen in hetzelfde genre. De Dutch Comic Con stak er altijd met kop en schouders bovenuit met vanaf de beginjaren al meer dan 35.000 bezoekers.

Jarreth sarah labyrinth Dutch comic con 2017 utrecht jaarbeurs dizary
Mijn eerste Comic Con in 2017

Eerste stand

Mijn eerste stand van 2 x 2,5m had ik ingericht als een knusse huiskamer. Met kunst aan de muren en een heerlijke stoel. Ik had kleden aan de wanden hangen die het geluid van de beurshal dempten. Binnen was het dus echt een stuk stiller. Mensen kwamen soms in mijn stand even schuilen tegen het overweldigende geluid in de hal. Die hele stand moest ik trouwens zien te vullen met 1 boektitel. Het Levende Systeem was toen net verschenen. Maar het was me toch aardig gelukt.

Dutch Comic Con vol Schatten

Voor degenen die op zoek zijn naar unieke verzamelitems, merchandise en kunstwerken, is de Dutch Comic Con op 18 en 19 november een paradijs. Uiteraard staat Project Dizary er weer met ditmaal een unieke boekenset met sprayed edges. Exclusief verkrijgbaar in de webshop of tijdens de Con. De stand F13 zal worden gedeeld met Sophia Drenth, bekend van haar boekenreeks de Bloedwetten.

Verlies jezelf in de Cosplay-Wereld

Cosplay is een heel groot onderdeel van deze Con. Het begint bijna op te vallen als je niet verkleed komt. Er zijn zoveel deelnemers die hun favoriete personages tot leven brengen met indrukwekkende kostuums en ongelooflijke aandacht voor detail. Of je nu zelf een cosplay-liefhebber bent of gewoon wilt genieten van de prachtige creaties van anderen, je zult versteld staan van de inventiviteit en het vakmanschap dat in elke outfit wordt gestoken. Doe jij ook mee aan de cosplay-competitie?

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.