Dizary op Fable & Fantasy

geplaatst in: Nieuws | 0

Joepie, we mogen weer! Op zaterdag 17 en zondag 18 juli is het zover. Dan openen de poorten zich van het nieuwe fantasy-festival van het Noorden – Fable & Fantasy. En Project Dizary is er ook bij. Het zal voor iedereen een bijzondere ervaring zijn om sinds lange tijd weer eens rond te wandelen op een festival. Daarom wordt dit denk ik een heel bijzondere editie. Ik kijk er erg naar uit.

FF is nog een jong festival en had zijn eerste editie in 2019. Het wordt gehouden in het Rensenpark in Emmen. Uiteraard kun je heerlijk struinen over een gezellige markt vol met boeken, kruiden, kristallen, spellen, boeken, sieraden, kleding en boeken. Oh en had ik al gezegd dat er ook boeken worden verkocht, ha, ha, ha. En je kunt helemaal los gaan op de live muziek op twee verschillende podia. Door het park heen zijn ook diverse activiteiten en bezienswaardigheden zoals: de Royal Seahorseriders, smederij Green Anvil, Jinky’s MikMak, leefgroep Kelten en Germanen, Volk van Ostara, Jurassic Outbreak, het Westervolderland en nog veel meer.

Qua muziek hoef je beslist niet stil te zitten. Hieronder zie je het blokkenschema

Ja, en er is genoeg te eten en te drinken. En het toffe van dit soort festivals is dat je er niet alleen de standaart frietje met cola kunt halen. Laat jezelf eens verrassen door de middeleeuwse catering en taverne.

Info

Rensenpark Emmen
zaterdag 17 juli van 10:00 – 23:00
zondag 18 juli van 11:00 – 19:00

Voor meer info: WEBSITE van Fable & Fantasy

poster fable fantasy dizary

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.