Historisch Zoetermeer, Patrick Berkhof, Project Dizary

Dizary op Historisch Zoetermeer

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Heb jij zin om jezelf in een historische tijdperk onder te dompelen? Neem dan een reis door de 1000 jarige geschiedenis van Zoetermeer tijdens het mooie festival Historisch Zoetermeer. In het weekend van 24 en 25 september vindt dit evenement plaats op de Markt en de Dobbeplas. Zoals elk jaar wordt het weer een geweldig spektakel. En als je daar dan toch bent, loop dan even langs bij Project Dizary om je collectie boeken aan te vullen.

Net als elk jaar wordt deze editie weer geweldig (we moeten alleen duimen voor mooi weer). Er zijn historische kampementen, muziekoptredens, spectaculaire riddertoernooien en theater. Aan het eten uit de oude tijd is ook gedacht. Over het festivalterrein staan diverse stand waar je Viking voer, piraten prut, schoorsteenbrood en middeleeuwse catering kunt verwachten. Op de markt zie je om 16:00 het mooie theaterstuk de Raaf van Rockevheen. Tijdens de show zijn echte roofvogels en uilen aanwezig.

Historische markt

Het leukste onderdeel is uiteraard de historische markt, want daar kan je boeken kopen, hahaha. Project Dizary staat er het hele weekend en met alle plezier zet Patrick zijn handtekening in jouw nieuwe aankoop. Er zijn ook andere uitgevers en auteurs: Halis Logoon, Celtica Publishing, Nimisa, Cathinca van Spundel en Anderwereld.Uiteraard kun je op de markt ook terecht voor Kleding, sieraden, workshops, souvenirs en nog veel meer. De historische markt is za. en zo. vanaf 12:00 tot 17:00.

dizary op historisch zoetermeer, patrick berkhof, hilda spruit, acmala

Deze musicale acts zullen aanwezig zijn

  • Daridel: za 12:00 en zo 14:00
  • Keltische hobbits: za 14:00
  • Plunder: za 16:00
  • Kelten zonder grenzen: zo 12:00
  • Sassenachs: za 13:00 en 17:00 & zo 15:00 en 17:00
  • Cathinca: za 15:00 en zo 15:00
  • The Old mand Fergus: zo 13:00 en 16:00 podium

Rapalje geeft zondag om 20:30 een betaald optreden in de Boerderij.

Voor meer informatie: Historisch Zoetermeer

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.