Dizary op Fable en Fantasy festival 2021

Impressie Fable & Fantasy 2021

geplaatst in: Nieuws | 0

Het mooie weekend van Fable en Fantasy zit er weer op. Ondanks een hoop gedoe in Nederland kon dit festival zijn doorgang vinden. Het oude dierenpark van Emmen werd als een doorstroom locatie betiteld. En daar profiteerden gelijk veel festival liefhebbers van. Het weer zat ook nog eens erg mee. Dus er was veel ruimte om te genieten van muziek, stands en lekker eten. Helaas was het wel erg tam voor de standhouders.

Omdat dit een nieuw festival is, met zijn eerste editie in 2019, wilde ik het wel eens meemaken. Ik was op de hoogte van het minimale aantal bezoekers dat mocht worden toegelaten. Dus een flinke verkoop van boeken ging het sowieso niet worden. Maar het was fijn om de roll banners weer eens uit het stof te trekken, de boekenrekjes weer eens uit te klappen en alle nieuwe titels te presenteren. Sinds het laatste festival zijn er maar liefst 4 nieuwe boeken voor Project Dizary bijgekomen:

Dizary op Fable en Fantasy festival 2021

De moeite waard

Het was leuk om de sfeer van een buitenfestival weer eens te proeven. En ondanks dat er erg weinig bezoekers langs mijn stand trokken, heb ik weer goeie nieuwe contacten opgedaan met standhouders en potentiele fans. Dus ja, het was beslist de moeite waard, maar het festival mag nog wel wat verbeteringen treffen. Ik stond een beetje op een vergeetveld waar niet zoveel activiteiten waren. De bezoekers lieten deze plek makkelijk linksliggen. En geregeld sloeg het geluid van het hoofdpodium op hol en was het aanbod van eten beperkt. Allemaal kinderziektes die beslist de volgende keer verholpen worden. De locatie is goed voor een dergelijk festival en bied potentie om te groeien in de toekomst. Ik had tijd om foto’s te maken, en die zie je hieronder.

Dizary op Fable en Fantasy festival 2021
Dizary op Fable en Fantasy festival 2021
Dizary op Fable en Fantasy festival 2021
Dizary op Fable en Fantasy festival 2021
De draken waren in de oude dierentuin van Emmen achtergelaten, dus dat kwam goed van pas.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.