Marieke verteld waar haar nieuwe boek over gaat

Marieke heeft afgelopen woensdag 19 oktober haar nieuwe boek officieel in ontvangst mogen nemen. Aan haar wat het de eer om de zending van de drukker te openen en haar boek te onthullen. Daarna kon ze direct aan de slag met het signeren van een flinke stapel. Voor jou zit er ook een exemplaar bij… als je wilt.

Turion is een prachtig boek geworden dat beslist thuis hoort in de wold van Dizary. Het beschrijft het leven van het eigenaardige volk de Morturie. Voor hun is het roven van een menselijke ziel essentieel om te overleven. Brrrr.

Zielenlezer van Turion, Marieke Frankema, Project Dizary, Patrick Berkhof

De hoofdpersoon Tharza verzet zich tegen de tradities en doet een aantal schokkende ontdekkingen. Twee verhaallijnen lopen op een mooie manier door elkaar heen en leiden uiteindelijk tot een mooie conclusie. Ook grafisch ziet het boek er mooi uit. Zo is elk hoofdstuk voorzien van een illustratie. Op een bijzondere manier worden de twee verhaallijnen herkenbaar gemaakt. Meer weten? Check de boekpagina van Turion.

Zielenlezer van Turion, Marieke Frankema, Project Dizary, Patrick Berkhof

Je ontvangt het boek gesigneerd en uiteraard voorzien van een hoop leuke goodies.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.