jasper polane, onzichtbare maalstroom, dizary, gastauteur

Nieuwe gastauteur voor project Dizary bekend

geplaatst in: Nieuws | 0

De wereld van Dizary kent geen grenzen

Jasper Polane is de volgende auteur die zich begeeft in de wereld van Dizary. Net als Johan Klein Haneveld schrijft ook Jasper een novelle die zich afspeelt ergens in de oneindige labyrintwereld. De novelle wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2020.

Op symbolische wijze tekende Jasper tijdens Castlefest 2019 zijn contract. Fantasie is hem op het lijf geschreven. In 2014 verscheen na zijn geslaagde crowdfunding zijn fantasieroman Lege Steden. De spannende fantasiereeks De Onzichtbare Maalstroomreeks is inmiddels aangevuld met drie titels. Als scenarist schreef hij tekenfilmseries zoals Dip en Dap en tevens is hij de oprichter van uitgeverij Quasis.

Patrick leerde Jasper kennen tijdens een van de vele fantasyfestivals. Na het lezen van het boek Dizary – Het Levende Systeem had Jasper de smaak te pakken. Een eerste brainstorm heeft inmiddels plaatsgevonden en de locatie van het verhaal is bekend. Het zal gaan om een plek uit het eerste boek die verder wordt uitgediept. In de novelle zullen een aantal nieuwe karakters worden geïntroduceerd.

‘…Voor mij is het als bedenker van Dizary net zo spannend als voor de lezers. Ook ik weet niet waar een auteur mee aan zal komen. Dus dit project maakt mij in elk geval heel erg enthousiast en ik kan niet wachten op de first draf van Jasper.’

Project Dizary

De labyrintwereld van Dizary is een uniek project dat opengesteld is voor gastauteurs, kunstenaars en muzikanten. Vanaf het begin wist Patrick dat zijn bedachte wereld van Dizary meer zou gaan worden dan alleen een boek. Het project zal ook worden ingezet voor een mooi doel: mensen helpen de verbeeldingskracht te versterken. Want met verbeeldingskracht ga je vooruit.

acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van Dizary
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Dizary-koop-je-hier-960x480.jpg