Castlefest 2022, Proejct Dizary, Patrick Berkhof

Project Dizary staat op Castlefest

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Wow wat kijk ik er ontzettend naar uit om weer op Castlefest te kunnen staan! 2019 is echt lang geleden zeg. Voor deze editie is er een gigantische schrijverstent achterin op het festivalterrein te vinden. Daar sta ik van vrijdag t/m zondag om je welkom te heten in mijn verhaalwold. Ik presenteer je dan o.a. de Engelstalige titels van mijn eerste 2 boeken.

Ik was even in mijn fotoarchief gedoken om te zien hoe ik er in 2019 bijstond. Vol verbazing concludeerde ik dat Project Dizary slechts 2 titels had. (lees: Castlefest 2019 review) Nu heb ik maarliefst 7 titels! Hahaha je knippert even met je ogen en BAM 7 boeken. Ik weet nog wel dat ik moeite had om die 4meter marktkraam zinvol te vullen. Daarom had ik ook veel illustraties meegenomen. Ditmaal heb ik slechts een tafel tot mijn beschikking. Dus het zal een beetje puzzelen worden hoe ik al mijn boeken daarop ga uitstallen. Maar creatief als ik ben…

Castlefest 2022 plattegrond, porject dizary, patrick berkhof
Plattegrond van castlefest 2022 (bron: castlefest)

Het wordt een editie als vanouds. Dus dat beloofd veel mooie muzikale optredens, vermaak en lekker eten. Over het terrein verdeeld zijn er 3 muziekpodia, ontelbare marktkramen, eettentjes, creatieve plekken, optredens en een strijdveld. Het hoogtepunt van het festival is altijd het wicker ritueel op de zaterdagavond. Dit gebeurt al 15 jaar en daarom heeft Castlefest dit jaar een prachtig gebonden boek uitgegeven over het ritueel.

15 jaar wicker ritueel castlefest
15 jaar Wicker ritueel (bron: Castlefest)

Let op: de organisatie liet weten dat de beschikbaarheid van geld uit de pinautomaten beperkt zal zijn. Dus breng gewoon voldoende geld mee. Zou ik ook zeggen. Doe lekker gek, ga los. Meer info over het festival vind je op de Castlefest website.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.