Project Dizary op Facts convention 2023

Een Geweldig Weekend op FACTS in Gent

geplaatst in: Festival | 0

Afgelopen weekend had ik de eer om deel te nemen aan het FACTS evenement in Gent, een van de grootste en meest levendige conventies voor fans van fantasy, anime, comics, en science fiction in Europa. En ik vond het geweldig gezellig!

Project Dizary op Facts, Gent

Overweldigend

Als schrijver is er niets mooiers dan direct in contact te komen met lezers, en mijn zuiderburen stelden niet teleur. Het Belgische publiek verwelkomde mijn boeken met open armen, en de warmte en nieuwsgierigheid waarmee ze werden ontvangen, was overweldigend. Het was een genoegen om zoveel enthousiaste gezichten te zien die mijn stand bezochten, vragen stelden, en hun enthousiasme deelden over de verhalen die ik geschreven heb.

Project Dizary op Facts convention 2023
Facts vlak voor aanvang

Bezoekersaantallen

De cijfers spreken voor zich: FACTS werd dit jaar door zo’n 50.000 mensen bezocht! Dat is een kleine stad vol gepassioneerde fans, verzamelaars en liefhebbers van popcultuur. Mijn deelname heeft niet alleen geholpen om mijn boeken onder de aandacht te brengen, maar ik ben ook gezegend met een schare nieuwe fans uit België.

Project Dizary op Facts convention 2023

Cosplay

Maar het evenement was meer dan alleen boeken en handtekeningen. Het was een visueel feest. Overal waar ik keek, zag ik bezoekers in de meest fantastische en gedetailleerde kostuums, van beroemde filmkarakters tot obscure stripfiguren en alles daartussenin. De creativiteit en het vakmanschap dat in sommige van deze outfits ging, waren ronduit adembenemend.

Project Dizary op Facts convention 2023

Bedankt

Ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om langs te komen en een praatje te maken. Jullie enthousiasme en passie zijn precies de reden waarom ik doe wat ik doe. En voor diegenen die nieuw zijn in mijn verhaalwereld: welkom! Ik hoop dat je evenveel plezier beleeft aan het lezen van mijn boeken als ik had bij het schrijven ervan.

Tot de volgende avontuurlijke bijeenkomst.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.